Usluge

Administrativne usluge

Pribavljanje dokumentacije

Možemo vas osloboditi dugotrajnih procesa, beskonačnih redova i komplikacija. Naš stručni tim će brzo i efikasno riješiti sve Vaše potrebe za dokumentacijom, bez stresa i gubitka vremena. Katastar, gruntovnica, potvrde i uvjerenje, ovjere dokumenata i slično. 

Pošalji upit

Provjeravanje pošte i dostava pošte

Vaša pošta više neće biti izgubljena ili zanemarena, čak i kada ste daleko od kuće! Sa nama možete biti sigurni da će vaša pošta biti pažljivo pregledana i obradjena čak i dok ste u inostranstvu.

Pošalji upit

Pravne usluge

Potrebna vam je pravna podrška koja je pouzdana i stručna u različitim oblastima? Nudimo različite usluge uključujući privredno, porodično, građansko, nasljedno, radno i upravno pravo.

Bez obzira da li ste preduzetnik koji traži savjet o poslovnim pitanjima, porodica koja se suočava s pitanjima nasljedstva, ili pojedinac koji ima pitanja iz radnog prava, naš tim stručnjaka je ovdje da vam pomogne.

Pošalji upit

Sudski tumač za njemački jezik

Naša usluga sudskog tumača za njemački jezik vam omogućava precizno i pouzdano prevođenje svih važnih dokumenata. Bez obzira da li vam je potrebno prevođenje u sudskom ili administrativnom postupku, ili za poslovne svrhe, tu smo za Vas.

Pošalji upit

Sudski tumač za engleski jezik

Bez obzira na vrstu dokumenata koje trebate prevesti - od sudskih akata do poslovnih dokumenata - naš stručni tim sudskih tumača osigurava tačnost, preciznost i diskreciju u svakom prevodu.

Pošalji upit

Osiguranje objekta

Vaša nekretnina u Bosni i Hercegovini je važna investicija, ali kako osigurati njenu sigurnost dok ste daleko? Pružamo potpunu zaštitu i mir uma, bez obzira gdje se nalazite. Sa našom polisom osiguranja, Vaša nekretnina je pokrivena od različitih rizika kao što su požar, provala, elementarne nepogode i štete od trećih lica.

Pošalji upit

Agent stan na dan

Imate nekretninu i želite da je iznajmite kada niste tu? Opcija ,,Stan na dan'' je odlična, ali potreban Vam je neko ko će biti na domaćem terenu. Sve to ćemo preuzeti mi.

Pošalji upit

Instrukcije iz matematike (dostupno i na njemačkom jeziku)

Instrukcije možemo organizovati na maternjem ili njemačkom jeziku kako bi Vaši školarci dobili što bolje ocjene!

Pošalji upit

Biznis usluge

Poslovna administracija

Bez obzira trebate li podršku u vođenju pravnih evidencija, administraciji ugovora, poreznim obavezama ili drugim poslovnim administrativnim zadacima, mi smo tu da Vam pružimo pouzdanu podršku i olakšamo vVam teret administrativnih obaveza. Sa našom uslugom poslovne administracije, možete se fokusirati na ključne aspekte vašeg poslovanja, dok mi brinemo o detaljima.

Pošalji upit

Asistencije za registracije S.P. ili D.o.o. u RS

Zamislite olakšanje kada je proces registracije vašeg pravnog lica u Republici Srpskoj brz i bezbolan! Naša usluga asistencije prilikom registracije pravnog lica je tu da vam olakša put do uspjeha. Naš iskusni tim pravnika će vas voditi kroz svaki korak procesa, osiguravajući da sve formalnosti budu ispunjene na vrijeme i u skladu sa zakonskim zahtjevima.

Pošalji upit

Računovostvene usluge za samostalne preduzetnike

Potpuna bezbrižnost u poslovnoj dokumentaciji i obavezama prema institucijama, jer mi možemo preuzeti taj dio posla.

Pošalji upit

Asistencije

Pomoć starijim osobama

Briga o zdravlju starijih nikada nije bila lakša! Naša usluga pružanja pomoći starijim osobama obuhvata sve što je potrebno za zdravstvene potrebe. Od nabavke lijekova do dostave na vrata, organizacije transfera na laboratorijske analize i ljekarske preglede - mi smo ovdje da olakšamo svaki korak.

Pošalji upit

Održavanje dvorišta

Naša usluga održavanja objekata obuhvata sve što je potrebno da vaš prostor izgleda besprijekorno. Od košenja trave do uređenja vrta i voćnjaka različitih poljoprivrednih kultura.

Pošalji upit

Molerske usluge

Transformišite svoj prostor u savršenstvo sa našim vrhunskim molerskim uslugama! Bez obzira da li vam je potrebno krečenje, gletovanje, ispravljanje ili struganje zidova, mi smo tu da pretvorimo vaše ideje u stvarnost.

Pošalji upit

Čišćenje objekata i poslovnih prostora

Osigurajte svježinu i higijenu svog prostora uz našu široku paletu usluga čišćenja! Bez obzira na vrstu objekta - bilo da je riječ o poslovnom prostoru, stambenom domu ili javnoj površini - naša stručna ekipa je tu da zadovolji sve vaše potrebe u održavanju higijene.

Pošalji upit

Medicinski turizam

Dentalni turizam

Stomatološki pregledi, intervencije i liječenja po najsuvremenijim metodama, pristupačnim cijenama uz maksimalnu uštedu Vašeg vremena. Dovoljno razloga za blistav osmijeh, zar ne?

Pošalji upit

Banjski turizam

Zdravstveno - rekreativni razlozi ili samo potpuni hedonizam, izbor je na Vama, a na nama da Vam pružimo najbolji moguć tretman!

Pošalji upit

Zakazivanje ljekarskih pregleda

Dolazite na kratko iz inostranstva i želite da zakažete sve ljekarske preglede kod vrhunskih stručnjaka u kratkom roku? Uradićemo to za Vas!

Pošalji upit

Estetski tretmani

Dolazite na odmor u BiH i želite da u kratkom roku obavite sve tretmane za uljepšavanje, preglede ili neke estetike korekcije (botox, fileri..)? Nemate mnogo vremena, a ne znate ko su najbolji stračnjaci u tome? Organizovaćemo sve ove usluge kako biste uštedili vrijeme i dobili najbolji i najkvalitetniji tretman kod provjerenih stručnjaka!

Pošalji upit

Psihoterapija

Daleko od kuće ili u BiH, nije važno jer psihoterapija može da se organizuje online i uživo. Nikada dovoljno rada na sebi, a i potrebna nam je podrška kada smo daleko od kuće, zar ne?

Pošalji upit

Posredovanje

Posredovanje u potražnji nekretnina

Kupujete, izdajete, prodajete ili želite najam?
Sve to prepustite nama!

Pošalji upit

Organizacija događaja i putovanja

Organizacija događaja

Rođendani, vjerski praznici, slavlja…
Nije važno, tu smo da sve Vaše proslave pretvorimo u najbolje događaje do sada!

Pošalji upit

Organizacija izleta i putovanja

Uz nas posjetite skrivene dragulje u BIH i regionu. Za Vas organizujemo jednodnevna i dvodnevna putovanja i obilaske.

Pošalji upit