O nama

Dijaspora servis nastao je iz iskustva, razumijevanja i strasti prema pomaganju onima koji su razdvojeni od svojih najmilijih i svoje zemlje. Kao i Vi i ja sam dio života provela u inostranstvu, što me je naučilo koliko je važno imati pouzdanu vezu na domaćem terenu i inspirisalo za ovaj korak.

Osnovna motivacija za stvaranje Dijaspora servisa proizlazi iz ličnog iskustva i potrebe za pomoći. Kao diplomirani psiholog sa bogatim iskustvom u oblasti projekt menadžmenta, stekla sam dragocjene vještine u komunikaciji, organizaciji i rješavanju problema. Ovo iskustvo je postalo osnova za pružanje raznovrsnih usluga dijaspori i onima koji se osjećaju zbunjeno u moru administrativnih procedura i udaljenosti od svoje domovine.

Naša baza se nalazi u Banjaluci, ali naše usluge su dostupne i u drugim gradovima u BiH.

Svojim klijentima nudimo širok spektar usluga koje se svakodnevno proširuju kako bismo udovoljili njihovim raznolikim potrebama.

U Dijaspora Servisu ne vidimo samo poslovnu priliku, već i priliku da olakšamo život ljudima i pomognemo im da ostanu povezani sa svojim korijenima. Naša strast prema ovom poslu pokreće nas da se kontinuirano razvijamo i prilagođavamo kako bismo pružili najbolju moguću podršku našim klijentima.

Dijaspora Servis - Vaša pouzdana veza sa domovinom i oslonac u inostranstvu.

Sada ste još bliže kući!